KONTAKTA OSS
logo
phone logo
ToppBanner ras_haori_in_situ_pic_fabric_graybeige_new/>

Luft luftvärmepumpar från Toshiba

KONTAKTA OSS

Toshiba luftvärmepumpar i stockholm

Samtliga modeller av luftvärmepumpar ger både värme och luftkonditionering till hemmet. Toshiba håller en hög energieffektivitet och mycket hög kvalitet på sina produkter, vilket vi som återförsäljare naturligtvis tycker är oerhört viktigt. Du kan välja mellan golvmodell, väggmodell, eller multisplit vilket är en luftvärmepump med flera inomhusdelar. Här kan du läsa mer om de olika modellerna. Tveka inte att kontakta oss om du vill ha rådgivning. Vid köp av en luftvärmepump från ENWELL Stockholm får du en helhetslösning med professionell installation och möjlighet till service. Monteringen utförs av certifierade installatörer och brukar vara klar på en dag. Du kan sedan börja använda värmepumpen direkt. Vi visar hur enkelt funktionerna styrs via fjärrkontroll, och mobil om du väljer till WiFi-modul. Kontakta oss idag för att få svar på dina frågor. Vi hjälper er att välja rätt lösning efter hemmets unika behov. 

Varför välja en Toshiba luftvärmepump?
En luft-luftvärmepump från Toshiba ger flera fördelar:
- Hög verkningsgrad, låg energiförbrukning och miljövänlig
- Användarvänlig – du styr temperaturen med ett knapptryck på fjärrkontrollen
- Tilltalande design
- Smarta funktioner som till exempel luftfiltrering och underhållsvärme
- Innehåller det optimala köldmedlet R32
- Låg bullernivå – värmepumparna arbetar tyst
- Ger air-condition under sommaren

KONTAKTFORMULÄR

Toshiba Shorai – stilren, effektiv och energibesparande
Toshiba Shorai är den diskreta och eleganta värmepumpen. Trots dess kompakta design är den stark nog att värma upp ditt hus även när det är så klatt som 25 minusgrader och är alltså fullt tillförlitlig i vårt nordiska klimat. Den finns i två storlekar, för hus upp till 150 respektive 180 kvadratmeter. Energimärkning A++ gör att hemmet kan spara på elförbrukningen. Den passa lika bra i små hus som villor eller i garaget. Luftvärmepumpen Shorai startar automatiskt efter strömavbrott, kan styras via WiFi, har underhållsvärme för sommarstugan eller permanent boende när du reser bort, braskaminfunktion, och många fler funktioner.

Toshiba Seiya Nordic – energieffektivitet i litet format
Seiya Nordic är en nätt och stilren luftvärmepump som passar utmärkt för att värma upp till exempel sommarstugor, attefallshus, mindre villor, en över- eller undervåning, eller ett garage – även under vintern i temperaturer ner till 20 minusgrader. Den är tystgående och energieffektiv i likhet med alla Toshiba luftvärmepumpar, med energimärkning A++ på värme och luftkonditionering. Med en Seiya Nordic får du flera användbara funktioner, som manuell avfrostning, möjlighet till WiFi-styrning med tillbehör, ECO-funktion, extra tyst läge och Hi-power för extra snabb uppvärmning eller nedkylning.

Toshiba Daiseikai 9.5 – värme och kyla i toppklass
Luftvärmepumpen Toshiba Daiseikai 9 är i toppklass om en av de bästa värmepumparna du kan ha. Den värmer upp hemmet i utomhustemperaturer ner till 30 minusgrader. På sommaren blir den istället behaglig luftkonditionering. Med energimärkning A+++ ger den maximalt med besparing på elförbrukningen. Daiseikai 9 finns i två storlekar, för ytor upp till 150 respektive 180 kvadratmeter. Trots kraftfullheten är bullernivån väldigt låg, bara 20dB i det tystaste läget. En aktiv luftrenare med Plasma Ion Charger filtrerar dessutom luften från bakterier och allergener som damm och pollen.

Luftvärmepumpar - Golvmodeller
Toshiba Golvmodell Nordic passar bra när det inte finns väggutrymme och till exempel under ett fönster. Den finns i två modeller, för hus upp till 120 kvadratmeter och för hus upp till 140 kvadratmeter. Båda kan anslutas till internet så att du kan styra temperaturen via mobiltelefonen.
- Funktion för att sprida värme från exempelvis en kamin eller öppen spis
- Sparar på energiförbrukningen: Energimärkning A++ och A+++
- Värmer upp golvet
- Tystgående och effektiv ner till 30 minusgrader
- Kompakt och diskret design

Komfort i hemmet med Toshiba luftvärmepumpar
ENWELL Stockholm är återförsäljare av Toshiba luftvärmepumpar. Alla modeller har inbyggd luftkonditionering och använder den senaste tekniken med hög kvalitet för att minimera energiförbrukningen, samtidigt som de ger effektiv kyla och värme. Det gör att du får en behaglig inomhustemperatur hela året och sparar pengar på uppvärmningen.

"Köp, installation och service av Toshiba luftvärmepump"

ENWELL STOCKHOLM
RING OSS GÄRNA PÅ 020-77 88 55

Luftvärmepumpar med WiFi
Toshiba använder så kallad inverterteknik i sina luftvärmepumpar. Det innebär att effekten automatiskt regleras efter värmebehovet och ger en jämn temperatur, samtidigt som energiförbrukningen minimeras. Modellerna har fler smarta funktioner, beroende på vilka behov du har i huset. De kan till exempel se till att ge underhållsvärme i sommarstugan eller fritidshuset, vilket skyddar byggnaden från skador och sparar pengar. Det finns också funktioner som extra tyst läge, då fläkten roterar långsammare. Med ett WiFi-tillbehör kan du styra värmepumpen var du än befinner dig. Braskaminfunktionen sprider värmen från en öppen spis eller kamin.

Välj rätt modell av Toshiba luftvärmepump
Toshiba erbjuder flera olika modeller för att möta alla behov som kan finnas. Vi hjälper dig gärna att välja rätt modell av luftvärmepump, och med andra frågor som:
- Var i huset som luft-luftvärmepumpen ska monteras.
- Vilka funktioner värmepumpen ska ha.
- SCOP-värde på luftvärmepumpen. Ett högre värde betyder högre effekt.
- Storlek på luftvärmepumpen. En alltför liten värmepump sett till husets yta slits snabbare ut eftersom den får överarbeta. Toshiba har modeller som passar allt från små sommarstugor till större hus och villor.

Toshiba står för kvalitet
Toshiba grundades redan 1875 i Japan och är idag en av världens ledande tillverkare inom bland annat uppvärmning och inomhusklimat. Luft-luftvärmepumpar från Toshiba är tystgående och effektiva. Alla modellerna som vi säljer är tilldelade en god energimärkning, vilket minimerar uppvärmningskostnaden. Enheterna ger effektiv värme även när det är riktigt kallt utomhus.


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

stockholm stockholm toshiba
Firstname
Phone
Namn *
E-post *
Telefonnummer *
Gatuadress inkl. gatunummer
Postnummer *
Postort
Typ av produkt
Vad behöver du hjälp med?
Meddelande

Samtycke *
Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.