KONTAKTA OSS

INSTALLATIONER AV HÅLLBARA ENERGILÖSNINGAR

KONTAKTA OSS

värmepumps INSTALLATIONer i stockholm

Installation av värmepumpar är det vi på Enwell jobbar mest med, framför allt den kallare delen av året. Grovt indelat består alla värmepumpar av en del som installeras utomhus och en del som tillför värme inomhus. Vi börjar oftast med installation av den del som ska vara utomhus. Har du valt bergvärme så borrar vi med egna maskiner och egen personal. Hela installationen tar ofta ett par dagar. Vi börjar med borrhålet och när det är klart förs en kollektorslang ner. Den andra änden av slangen ska anslutas till bergvärmepumpen inomhus, den grävs ner från borrhålet till huset. Den nya bergvärmepumpen installeras och kopplas samman med det vattenburna systemet och med kollektorslangen.

Installation av luft/luftvärmepump och luftvattenvärmepump går generellt snabbare, räkna med att det tar en dag. Alla våra installatörer är serviceinriktade och certifierade för sina uppgifter. När installationen är klar får du en genomgång av värmepumpens funktioner och hur du ställer in önskad temperatur.

KONTAKTFORMULÄR


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

stockholm stockholm installation
Vad behöver du hjälp med?


Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.Täck in hela ditt uppvärmningsbehov

När du väljer att värma ditt hus med hjälp av en värmepump så innebär det ett effektivt utnyttjande av solenergi. Solen har ju värmt luften, berget eller vattnet där värmepumpen hämtar värmen. Så oavsett variant så blir både du och miljön vinnare när du väljer att värma huset med hjälp av en värmepump.

Få en kostnadsfri rådgivning!
Vi på ENWELL Stockholm kommer alltid och inspekterar ditt hus kostnadsfritt innan olika typer av lösningar föreslås. Detta för att vara säker på att vi hittar en lösning som tillgodoser just dina behov på bästa möjliga sätt. Vi tar självklart dina önskemål och tankar med i beräkningen! Vi är inte bundna av en viss värmepumpstillverkare utan föreslår alltid den lösning som vi tror passar dig bäst.

"Bergvärme, luftvärme, frånluftsvärme, luftvattenvärme är alla miljövänliga"

ENWELL STOCKHOLM
RING OSS GÄRNA PÅ 020-77 88 55

 

Kundcase

Ta del av berättelser från några av våra kunder. Våra kunders upplevelse är vårt viktigaste uppdrag.