KONTAKTA OSS

SOLCELLSINSTALLATION  I STOCKHOLM

BOKA ETT GRATIS HEMBESÖK

SOLCELLER i stockholm

Allt fler vill bli mer självförsörjande på el och utvecklingen av solcellsanläggningar har förbättrat den möjligheten för vanliga husägare. Det är främst tack vare att tekniken inom solceller har utvecklats rejält på senare år som prisbilden förändrats och gjort det möjligt för fler hushåll att satsa på solenergi.

En bra solcellsanläggning ska leverera förväntad effekt och den får gärna ha en tilltalande estetik. När uträkningarna är klara och solcellerna är installerade så behöver anläggningen minimalt med underhåll. Oftast räcker det med vanligt regn för att hålla panelerna rena. Vi på Enwell tillhandahåller solceller av högsta möjliga kvalitet och vi låter våra egna utbildade och certifierade tekniker ta hand om installationen. Sammantaget får du då en solscellsanläggning med hög driftsäkerhet och som håller länge.

KONTAKTFORMULÄR


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

stockholm stockholm solceller
Firstname
Phone
Namn *
E-post *
Telefonnummer *
Gatuadress inkl. gatunummer
Postnummer *
Postort
Typ av produkt
Meddelande

Samtycke *
Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.Personal med rätt kunskap

Vid långsiktiga investeringar på fastigheten är det viktigt att känna förtroende för både installatörer och rådgivare. Vi kan garantera att den personal som arbetar med rådgivning och installation av solcellsanläggningar har de certifikat och kvalifikationer som krävs för att du ska få en trygg och driftsäker installation. Genom att kontinuerligt vidareutbilda personalen samt jobba med utvärdering och förbättring samlar vi kunskap och erfarenhet för att ständigt hålla oss i framkant. Vår tilltro till personalens kompetens och noggrannhet gör att vi kan ta ansvar för alla delar av arbetet, från rådgivning och kalkylering till installation och service.

kontakta oss

Hembesök och kundanpassade lösningar

Vi erbjuder ett brett utbud av solpaneler, takfästen, växelriktare och annan utrustning som behövs för att en solcellsanläggning ska vara komplett. Innan offert gör vi alltid ett hembesök för att se vilka förutsättningar som gäller på just din fastighet. Hur ser takets utformning ut, väderstreck, skuggning av träd och liknande samt hushållets nuvarande elförbrukning. Efter noggrann genomgång hittar vi en skräddarsydd lösning för ditt hushåll och du får en offert.

För att få påbörja installation av en solcellsanläggning behöver du anmäla det i förväg till ägaren av elnätet. När installationen sen är klar behövs en färdiganmälan för att få driva anläggningen. Om du anlitar oss för installation av solceller så ingår för- och färdiganmälan till nätägaren utan någon extra kostnad.

Överskottsel

De flesta solcellsanläggningar har perioder där anläggningen producerar mer el än hushållet gör av med. Om du vill lagra överskottet behöver anläggningen kompletteras med ett batteri. Ett populärt alternativ är att sälja överskottet till ett elbolag. Kontakta ditt elbolag om du vill veta mer om att sälja överskottsel.

Statligt stöd för grön teknik

Sedan 1a januari 2021 finns ett statligt stöd i form av skattereduktion för installation av grön teknik, stödet inkluderar solceller. Det fungerar ungefär som ROT-avdraget, alltså avdraget görs direkt på fakturan och du behöver inte ansöka om det i efterhand. Skattereduktionen för grön teknik är max 50 000 per person och år.

Hållbara lösningar och långsiktiga relationer

Livslängden på dagens solpaneler är lång och beräknas till minst 30 år, sannolikt 10-20 år längre. Vi arbetar med högkvalitativa material och finns som stöd och servicepartner många år efter färdig installation.

"Solceller till hus och fastigheter i stockholms området ökarkraftigt och blir alltmer efterfrågat"

ENWELL STOCKHOLM
RING OSS GÄRNA PÅ 020-77 88 55

Kundcase & FILMER

Ta del av berättelser från några av våra kunder.