KONTAKTA OSS
Kampanj_IVT banner_ivt_kampanj_enwell/>

Mjuka fötter i sisådär 4 år. 

IVT-KAMPANJ

värmepumpar i Stockholm

Att välja den rätta värmepumpen är inte alltid det lättaste men det gäller i första hand att komma fram till vilken variant av pump som bäst passar både dig och ditt hus. Om du exempelvis har ett hus med vattenradiatorer är det i regel bäst med en lösning där värmepumpen värmer både vattnet för värme och kranvattnet. Nästa fråga du måste fundera över är vilken form av solenergi som är mest kostnadseffektiv att utnyttja. Den i luften, den i marken eller den i berget? Här nedanför kan du läsa lite kort om de olika sorters värmepumpar som vi erbjuder. Om det fortfarande känns svårt med ditt val behöver du inte oroa dig! Vi erbjuder helhetslösningar och hjälper dig med just dina specifika behov.

KONTAKTFORMULÄR

MiniBoxBilder banner_mini_bergvarme_enwell

Bergvärmepumpar

Bergvärme eller Vätska/Vatten som det också kallas fungerar genom att värmepumpen hämtar upp värme från berggrunden som sedan pumpas ut till dina värmeledningar i huset. En stor fördel är att den kan tillföra varmvatten till hushållet. Med en bergvärmepump behövs inga kompletterande värmekällor.

LÄS MER

MiniBoxBilder banner_mini_luftluft_enwell_1

Luft/luft-värmepumpar

Vi rekommenderar detta främst som ett komplement tillsammans med annan värmekälla. Med en luft/luft-värmepump kan du spara upp till hälften av din uppvärmningskostnad. Rent tekniskt fungerar en luft-värmepump som ett kylskåp fast tvärtom. En fläkt ser sedan till att värmen sprids ut i hela huset. 

LÄS MER

MiniBoxBilder banner_mini_luftvatten_enwell_1

Luft/vatten-värmepumpar

En helhetslösning för ditt hem får du med en luft/vatten-värmepump. Pumpen hämtar solenergi från luft utifrån som sedan värms upp och förs vidare in i varmvattenelement och golvvärmeslingor. Fördelen med en luft/vatten-lösning att man dessutom får varmvatten till hushållets kranar.

LÄS MER

MiniBoxBilder banner_mini_luftluft_enwell

Aircondition/Luftkonditionering

Vi erbjuder aircondition till såväl privatpersoner som företag. Vi har allt från stora och avancerade anläggningar till mindre och kompletterande lösningar. Vi har exempelvis hjälpt privatpersoner att kyla ned sina varma övervåningar, men vi har också satt in kylanläggningar i större butiker. Beställer du av oss ingår installation, service och garanti.

LÄS MER

MiniBoxBilder banner_mini_rekrytering_enwell

Installation

Samtliga värmepumpar innebär en god investering för din plånbok då de är energieffektiva och har en lång livslängd. Vi har kunniga och erfarna installatörer som utför alla installationer, både nyinstallation och utbyte. Ibland kan du tjäna på att byta ut din gamla värmepump innan dess att den har slutat fungera. 

LÄS MER

MiniBoxBilder banner_mini_service_enwell

SERVICE

Alla typer av värmepumpar behöver regelbundet underhållas för att bibehålla en effektiv och energisnål förbränning. Gör man service ungefär vartannat år kan du få ut så mycket som möjligt, under så lång tid som möjligt, av din värmepump.

LÄS MER

"välj rätt Värmepump. Få en kostnadsfri rådgivning!"

Vi på ENWELL Stockholm kommer alltid och besöker ditt hus kostnadsfritt innan olika typer av lösningar föreslås. Detta för att vara säker på att vi hittar en lösning som tillgodoser just dina behov på bästa möjliga sätt. Vi tar självklart dina önskemål och tankar med i beräkningen! Vi är inte bundna av en viss värmepumpstillverkare utan föreslår alltid den lösning som vi tror passar dig bäst.

ENWELL STOCKHOLM
RING OSS GÄRNA PÅ 020-77 88 55

Robert Östergren | Säljare Värmepumpar Nordöstra Stockholm
070-753 00 15 | robert.ostergren@enwell.se

Jimmy Berglund | Säljare Värmepumpar Nordvästra Stockholm
072-062 78 83 | jimmy.berglund@enwell.se

Calle Bergström | Säljare Värmepumpar | Södra Stockholm
076-765 73 77 | calle.bergstrom@enwell.se

KUNDCASE & FILMER

Ta del av berättelser från några av våra kunder. 


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

stockholm stockholm värmepumpar
Firstname
Phone
Namn *
E-post *
Telefonnummer *
Gatuadress inkl. gatunummer
Postnummer *
Postort
Typ av produkt
Vad behöver du hjälp med?
Meddelande

Samtycke *
Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.