KONTAKTA OSS
ToppBanner enwell_22/>

KONTAKTA ENWELL STOCKHOLM

KONTAKTA OSSKONTAKTA OSS på enwell i stockholm

ENWELL Stockholm är en del av ENWELL, Sveriges största bolagsgrupp inom bergenergiteknik. Vi är en av marknadens största aktörer på värmepumpar. Vår personal brinner för att hjälpa fler kunder spara pengar på uppvärmningen och leva hållbart, genom att leverera helhetslösningar inom värme och kyla anpassade till småhus, villor och fastigheter. Kvalitetsmärken till konkurrenskraftiga priser. Hos oss hittar du de flesta av marknadens största varumärken inom värmepumpar. Tack vare vår erfarenhet och kompetens kan vi arbeta effektivt och professionellt, och därmed hålla konkurrenskraftiga priser. Ett stort utbud gör att vi kan hjälpa dig hitta precis rätt helhetslösning. Vi riktar oss både till privatpersoner i hushåll som till exempel villa eller småhus, och till företag och kommersiella fastigheter.

Öppetider:

Dagar Öppet Lunch Telefontider
Måndag 09 - 15 12 - 13 09 - 15
Tisdag 09 - 15 12 - 13 09 - 15
Onsdag 09 - 15 12 - 13 09 - 15
Torsdag 09 - 15 12 - 13 09 - 15
Fredag 09 - 12 12 - 13 09 - 12

värmepumpslösning från ENWELL

Marknaden svämmas över av erbjudanden av billiga värmepumpar. Erbjudandena går oftast ut på att ni köper själva aggregaten och själv får ordna med installationen – utan riktiga garantier. Tyvärr skapar dessa erbjudanden stor förvirring och dåliga rykten på marknaden. Med en värmepumpslösning från ENWELL Stockholm får ni fullständiga garantier och ni kan vara säker på att ni får rätt modell efter era individuella behov. Ni kan också vara helt säker på att installationen blir riktigt utförd och uppfyller alla krav enligt svensk lagstiftning och svenska kvalitetsnormer. Villavärmen är en grundläggande trygghet som för oss i Sverige är livsviktigt. Därför är det viktigt att ditt uppvärmningssystem fungerar i alla väder. Priserna på el och olja stiger hela tiden och det känns osäkert kring hur det kan bli med detta framöver. Genom att beställa från ENWELL Stockholm säkerställer ni att ni får en värmepump som fungerar även på längre sikt.

KONTAKTFORMULÄR

 

ENWELL STOCKHOLM
Mallslingan 18B
187 66 Täby
020-77 88 55
stockholm@enwell.se

 

Reklamation
Det kan hända att det uppstår problem med din värmepump och när det händer är det lätt att känna sig uppgiven. Som tur är går de flesta problemen att lösa genom att göra en enkel felsökning. Läs igenom manualen du fick med vid köptillfället och se om du lyckas avhjälpa problemen själv först. Om det inte löser dina problem är du alltid välkommen att kontakta oss.

Detta gäller vid reklamation:
- Hos Konkurrens- och konsumentverket kan du läsa om fel eller brist på en vara.
- Du kan reklamera en vara inom 3 år från det att du tog emot den.
- Reklamera varan så fort du har upptäckt felet. Reklamerar du inom 2 månader från det att felet upptäcktes anses det alltid som skälig tid.

Vi en reklamation kan du kräva att få:
- Få din vara reparerad eller tjänsten åtgärdad (avhjälpande).
- Få en ny vara (omleverans).
- Få avdrag på priset.
- Du kan få hålla inne med betalningen.
- Du kan kräva skadestånd.
- Du kan få häva köpet.

Det går inte att kräva allt på samma gång. I första hand försöker vi alltid att reparera varan eller åtgärda tjänsten. Går inte detta levererar vi en ny vara. För att häva köpet och få dina pengar tillbaka behöver felet anses som väsentligt. För att ha rätt till och kräva skadestånd behöver felet har varit av sådan art att det medfört extra kostnader och förluster för dig. Kom ihåg att spara alla kvitton för utlägg och kostnader.

ENWELL Stockholm följer Allmänna Reklamationsnämndens beslut vid eventuell tvist.
Kontakta oss på stockholm@enwell.se eller ring oss på 020- 77 88 55 med information om din reklamation. Tänk på att skriftliga reklamationer är lättare att bevisa och hänvisa till. Klicka här för att komma till Allmänna Reklamationsnämnden: arn.se

 

"Genom att beställa från ENWELL Stockholm säkerställer ni att ni får en värmepump som fungerar även på längre sikt"

ENWELL STOCKHOLM
RING OSS GÄRNA PÅ 020-77 88 55


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

stockholm stockholm kontakta oss
Vad behöver du hjälp med?


Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.