KONTAKTA OSS
ToppBanner banner_laddbox/>

LADDBOXar I STOCKHOLM

BOKA ETT GRATIS HEMBESÖK

Laddbox för elbilsladdning i stockholm

Alla våra laddboxar ger dig DC-övervakning med total kontroll och en hög säkerhet. Få en smart elbilsladdning hemma där allt kontrolleras med en app uppkopplad till nätverket i din mobil eller dator. Som specialister på klimatsmarta lösningar erbjuder vi helhetslösningar där allt från planering av investeringen till installation ingår. Laddboxar är ett segment av våra högkvalitativa produkter och tjänster. Du kan välja vilken modell och effekt din laddbox ska ha. Modellen väljs både efter dina och bilens behov. De olika effekterna är med laddning upp till 2, 4, 6 eller 11 mil per timme, men största är inte alltid bäst. Beroende på vilken elbil du äger, vilken batteristorlek samt kapacitet som önskas är de olika modellerna mest lämpliga. Vanligen kan en elbil räknas ladda ca 2 mil/tim men för rena, nyare elbilar går laddning snabbare än så.

KONTAKTFORMULÄR


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

stockholm stockholm laddboxar
Firstname
Phone
Namn *
E-post *
Telefonnummer *
Gatuadress inkl. gatunummer
Postnummer *
Postort
Typ av produkt
Meddelande

Samtycke *
Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.Beskrivning av dynamisk lastbalansering

Få hjälp att skydda hemmets huvudsäkring med en dynamisk lastbalansering. Metoden går ut på att en extern mätare installeras i elcentralen och håller sedan koll på hur den totala förbrukningen ser ut. Med andra ord är dynamisk lastbalansering det ultimata skyddet för både ditt hem och din elbil. Den externa mätaren kan mäta en laddbox alternativt ett helt system med flera laddboxar. Elförbrukningen avläses i realtid och är under ständig kontroll. Skulle en ökning av förbrukningen ske minskas billaddningen tillfälligt. På så sätt undviker du överbelastning. Önskar du snabb och effektiv laddning av din bil kan du med enkelhet anpassa hushållets förbrukningen under en viss tid, låg förbrukning i hemmet ger snabbare laddning av din elbil.

Extra säkerhet med lastbalansering
Vid installation anges vilka värden laddboxen ska styras av och eftersom avläsningen sedn sker i realtid anpassas laddningen på ett kontrollerat sätt. Risken för överbelastning av huvudsäkring är därmed eliminerad och inget utökat årsabonnemang eller ökade utgifter behövs. Den dynamiska lastbalanseringen ger dig en ständig laddning med effekt på 6A – 32A.

"Olika modeller av laddboxar för olika behov"

ENWELL STOCKHOLM
RING OSS GÄRNA PÅ 020-77 88 55

Att använda hushållsuttag för elbilsladdning
Rekommendationer från Elsäkerhetsverket är att regelbunden elbilsladdning inte ska ske i vanliga hushållsuttag. Detta kallas även för schukoladdning. Dock är det möjligt att använda hushållsuttag tillfälligt, exempelvis då du är borta eller bor i sommarstugan. Om din elbil laddas med ett vanligt uttag rekommenderar vi dig att ha översikt över laddningen samt att begränsa laddströmmen till 8-10 Ampere för säkrast möjliga laddning. Risker som tillkommer då ett vanligt hushållsuttag laddar en elbil är att ditt el-nät kan överhettas vilket kan orsaka brand. Dessutom kan funktionen i din jordfelsbrytare brista vid en långvarig användning.

För en säker laddning, tänk på det här!
Rekommendationen från Elsäkerhetsverket är att använda ett så kallat Typ2-uttag, då får du den säkraste och mest effektiva elbilsladdningen. Medföljande laddsladd och kontrollbox till din elbil är menat för tillfälliga laddningar och inte regelbundna uppladdningar. För att undvika skador och merkostnader bör ett Typ2-uttag installeras. Jordfelsbrytare typ A med DC-detektor eller jordfelsbrytare typ B behövs för att ladda en elbil i hemmet. Detta har våra laddboxar integrerat från början.

Laddbox – för en smart och säker laddning
Tekniken i en laddbox gör att din bil laddas både effektivt och säkert. Ett smart inbyggt masterkort ger bilen tillräckligt med laddning under hela sekvensen samtidigt som en dynamisk lastbalansering tar bort risken för överbelastning av huvudsäkring. Ingen obehörig kan använda din laddbox om du köper till lås med RFID-tag. Ovanpå det har våra laddboxar, enligt Elinstallationsreglernas krav, en DC-övervakning vilket är likvärdigt en smart jordfelsbrytare av typ B. Tillsammans med den inbyggda energimätaren har du rätt till bidrag från Naturvårdsverket.

FILM

Ta del av rörligt material.