KONTAKTA OSS
Kampanj_IVT banner_ivt_kampanj_enwell/>

Mjuka fötter i sisådär 4 år. 

IVT-KAMPANJ

30 ÅRS ERFARENHET I BRANSCHEN

Klimatteknik byter namn till vårt moderbolag ENWELL som samlar hela sin rikstäckande verksamhet under ett varumärke!

Klimatteknik har varit en del av ENWELL-gruppen sedan 2019. ENWELL-gruppen är ett av de största svenska företagen inom hållbara energilösningar till villa- och fastighetsägare i Sverige. Vi har lång erfarenhet i branschen, och med en entreprenörsdriven kultur är vi samtidigt en snabbt växande koncern. Vi är stolta över att vara en av Sveriges ledande installatör och serviceleverantör för hållbara energilösningar. Vi är ett helägt dotterbolag till Vattenfall och en del av Vattenfalls strategi att arbeta för fossilfrihet.

KONTAKTA OSS

MiniBoxBilder banner_mini_finansering_enwell

Enwells kundfinansiering

Låt dig inte avskräckas av investeringskostnaden, gör som 75% av våra kunder och välj vår finansieringslösning vid köp av ny värmepump. Vår kundfinansiering är enkel och trygg samt ger möjlighet till månadsvis avbetalning under flera år. Låg ränta och tydlig månadskostnad.

KONTAKTA OSS

MiniBoxBilder banner_mini_bidrag_enwell

Rätt till småhusbidrag

Äger du ett småhus som används som permanent bostad och som idag värms med el, gas eller luftluftvärmepump av äldre modell (minst 11 år gammal)? Då riktar sig småhusbidraget till dig och syftar till att underlätta ekonomiskt vid energieffektivisering. Storleken på bidraget styrs av materialkostnaden.

LÄS MER

MiniBoxBilder banner_mini_rekrytering_enwell

Bli vår nästa kollega!

Vi är stolta över att vara en ledande installatör och serviceleverantör inom förnyelsebara energilösningar till villa- och fastighetsägare i Sverige. Är du vår nya kollega? Vi samarbetar med Vattenfall i våra rekryteringar och ser fram emot din ansökan. Bli en del av ENWELL!

SÖK JOBB HOS OSS

"Vi hjälper dig gärna att ta fram en värmepumplösning som du kommer att bli nöjd med i stockholm"

ENWELL STOCKHOLM
RING OSS GÄRNA PÅ 020-77 88 55

Bidra till en bättre framtid och få ett klimatsmart hem

ENWELL är en totalentreprenör som skapar hållbara energilösningar och klimatsmarta hem. Med förnyelsebar energi och geoteknik som grund är vår vision att vara det självklara valet för villa- och husägare som vill leva klimatsmart. En värmepump minskar uppvärmningskostnaderna för ditt hus med upp till 80%. Kombinerar du med våra paket för solceller, laddning och lagring av den el som du producerar själv så får du ett ännu mer klimatsmart boende och liv. På så vis bidrar vi tillsammans till en hållbar planet.

 

Som kund hos oss får du en samlad kontakt med trygg, snabb service. Vi är smidiga att arbeta med, kompetenta på det vi gör och är din partner över en lång tid. Vi erbjuder även finansiering oberoende om det handlar om ett nybygge eller en befintlig fastighet. Vi har 30 års erfarenhet i branschen och är vi stolta över att vara en ledande installatör och komplett serviceleverantör inom förnyelsebara energilösningar till villa- och fastighetsägare.


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

stockholm stockholm startsida
Vad behöver du hjälp med?


Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.

Built on Exego Publisher